Važno obaveštenje

Svet kupatila doo je ovlašćeni Geberit servis. Prodajemo i ugrađujemo samo originalne Geberit rezervne delove. Za servis, rezervne delove ili ugradnju možete nas kontaktirati na broj telefona. +381 69 11 11 960

 
Geberit ugradni vodokotlici

Prilagodite vodokotlić prema vašem ukusu i odaberite Geberit ugradni voodkotlić.

SVET KUPATILA iz Beograda prodaje ugradne Geberit vodokotliće. Ugradni Geberit vodokotlići nam omogućavaju da kreiramo kupatilo kao iz snova, pa je Ugradni vodokotlić oprema za kupatilo koju savetujemo svakom kupcu.

Geberit sanitarije - Geberit Citterio kupatilska sanitarija

Sanitarna kolekcija Geberit Citterio je jednostavna elegancija italijanskog dizajna. Oslikava jedinstveni stil poznatog arhitekte i dizajnera Antonija Ćiterija.

Kupatilski nameštaj Geberit Citterio predstavlja elegantnu kombinaciju drveta i stakla. Kombinacijom drveta i stakla dobijaju se ekskluzivna i elegantna rešenja za kupatilski nameštaj.

Sanitarni elementi za posebne primene, to je odlika kupatilske serije Geberit Publica.

Sanitarije za kupatilo Geberit Publica se sastoji od proizvoda koji ispunjavaju posebne zahteve i nude rešenje za specifične situacije. Takva rešenja su potrebna školskim ustanovama, bolnicama, domovima za stare, kao i drugim privatnim objektima gde se zahtevaju specijalni proizvodi za posebne primene.

Sanitarije za decu - Geberit Bambini

Kompanija Geberit misli i na najmladje, pa je kreirala liniju sanitarija pod nazivom Bambini prilagodjena deci.

Oprema za kupatilo Bambini prilagodjena deci na zabavan način podstiče pravilan razvoj higijenskih navika.

Servis za Geberit

Dobrodošli na sajt ovlašćenog servisa za Geberitove proizvode - svetkupatila.com

SVET KUPATILA je ovlašćeni servis Geberitovog programa sa tradicijom dugom preko 30 godina.

Geberit kupatilski namestaj MyDay

Kupatilski nameštaj Geberit myDay poseduje jedinstven dizajn sanitarne keramike koju karakterišu blago zaobljene linije i velike dimenzije. To rezultira prirodnom estetikom osećaja koji pruža odmor od užurbane svakodnevnice.

Geberit Smyle namestaj za kupatilo

Nameštaj za kupatilo Geberit Smyle

NENAMETLJIVA FORMA i MAKSIMALNA FUNKCIONALNOST to je odlika serije kupatilskog nameštaja Geberit Smyle.

Savremenim dizajnom i istaknutim linijama serija kupatilskog nameštaja Geberit Smyle stvara opuštajući i pozitivan ambijent svakog kupatila.

Sanitarije za osobe sa invaliditetom

Izuzetno važno za osobe sa bilo kojim oblikom invaliditeta je da kupatilo bude dovoljno prostrano, naročito za osobe u kolicima, sa pomagalima i slično.
Zato je brend Geberit izbacio seriju sanitarija Selnova Comfort namenjene osobama sa invaliditetom.

Ormarici sa ogledalom Geberit

Geberit ogledala sa ormarićem za kupatilo

Svakom kupatilu treba ogledalo, kao i ormarić za odlaganje stvari. Geberit ormarići sa ogledalom za vaše moderno kupatilo su pravi izbor! Pogledajte našu ponudu Geberit option ogledala i pronađi svoj stil.

Verovatno se pitate kako neko ko ima malo kupatilo da ga uredi da bude i lepo i funkcionalno? Pogledajte Geberit ormariće sa ogledalom koji će vam pomoći da kombinujete praktičnost i vizuelni sklad, i videćete da je sve moguće i da nije uopšte tako teško.

Geberit kupatilski namestaj

Geberit kupatilski nameštaj

Nezaobilazni deo svakog stana ili kuće je nameštaj, a nezaobilazni deo svakog kupatila je kupatilski nameštaj.

Glavnu notu izgledu kupatila daje kupatilski nameštaj. Zato se Geberit potrudio da u svoju ponudu uvrsti kupatilski nameštaj vrhunskog kvaliteta.

 

Važno obaveštenje

Svet kupatila doo je ovlašćeni Geberit servis. Prodajemo i ugrađujemo samo originalne Geberit rezervne delove. Za servis, rezervne delove ili ugradnju možete nas kontaktirati na broj telefona. +381 69 11 11 960

Moguće preuzimanje u Beogradu

Višegradska 24 (pozvati radi dogovora o preuzimanju ili našoj dostavi, 069 1111 960 )

Moguće preuzimanje u sledećim gradovima

Kragujevac

Kraljevo

Novi Sad

Niš

Užice

Valjevo