Vodokotlić je neophodni deo svakog kupatila, a Geberit ugradni vodokotlići su najbolji izbor za vas i vaše kupatilo.

Jedna od prvih stvari koja nam zapadne za oko kada uđemo u kupatilo je tipka za ugradni vodokotlić, to je ujedno i element kupatila koji nam nudi najviše opcija za prilagođavanje i čijim izborom možemo da iskažemo našu kreativnost. A za to su najbolje Geberit tipke.

Geberit shop Svet kupatila:

Sve na jednom mestu za vaše kupatilo. Geberit shop Svet kupatila kao asocijacija za kupatilo u kojem sva vaša čula uživaju.

Zašto baš Geberit shop Svet kupatila ?

Geberit Sestra tuš kade jedinstvenog i elegantnog dizajna, površine sa efektom kamena, izuzetnog protiv-kliznog svojstva i sa inovativnim tehničkim detaljima, upotpunjuju ponudu Geberit rešenja za moderno kupatilo. Geberit Sestra tuš kada dolazi u 9 dimenzija i 3 boje, beloj, sivoj i grafitnoj i može se postaviti na pod ili u ravni poda.

Ne poričem uzbuđenje prilikom izbora haljine, farmerki ili visine štikle, boje ruža ili nove torbe. Uživala sam i prilikom izbora troseda, tepiha i trpezarijskih stolica… Izbori su važni, govore puno o nama. Kroz izbore se srećemo i upoznajemo sami sa sobom i dajemo priliku zainteresovanima, radoznalima i pronicljivima da nas bolje upoznaju.

GEBERIT ONE KERAMIČKA WC ŠOLJA

Unutrašnja površina keramičkog WC elementa bez ivica predstavlja unapređenje TurboFlush tehnologije ispiranja, koja se već koristi u različitim Geberit AquaClean tuš WC-ima. Kada se aktivira ispiranje, voda se sliva bočno niz keramički element, a zatim se spiralno spušta kroz unutrašnjost. Optimizovani način protoka vode omogućava izuzetno tiho, ali istovremeno i izuzetno temeljno ispiranje.

Geberit ugradni vodokotlici

Prilagodite vodokotlić prema vašem ukusu i odaberite Geberit ugradni voodkotlić.

SVET KUPATILA iz Beograda prodaje ugradne Geberit vodokotliće. Ugradni Geberit vodokotlići nam omogućavaju da kreiramo kupatilo kao iz snova, pa je Ugradni vodokotlić oprema za kupatilo koju savetujemo svakom kupcu.

Geberit sanitarije - Geberit Citterio kupatilska sanitarija

Sanitarna kolekcija Geberit Citterio je jednostavna elegancija italijanskog dizajna. Oslikava jedinstveni stil poznatog arhitekte i dizajnera Antonija Ćiterija.

Kupatilski nameštaj Geberit Citterio predstavlja elegantnu kombinaciju drveta i stakla. Kombinacijom drveta i stakla dobijaju se ekskluzivna i elegantna rešenja za kupatilski nameštaj.

Sanitarni elementi za posebne primene, to je odlika kupatilske serije Geberit Publica.

Sanitarije za kupatilo Geberit Publica se sastoji od proizvoda koji ispunjavaju posebne zahteve i nude rešenje za specifične situacije. Takva rešenja su potrebna školskim ustanovama, bolnicama, domovima za stare, kao i drugim privatnim objektima gde se zahtevaju specijalni proizvodi za posebne primene.

Sanitarije za decu - Geberit Bambini

Kompanija Geberit misli i na najmladje, pa je kreirala liniju sanitarija pod nazivom Bambini prilagodjena deci.

Oprema za kupatilo Bambini prilagodjena deci na zabavan način podstiče pravilan razvoj higijenskih navika.

Važno obaveštenje

Svet kupatila doo je ovlašćeni Geberit servis, a ujedno i najveća internet prodavnica Geberit programa u Srbiji i regionu. Kod nas možete dobiti kompletnu uslugu - prodaja, stručna ugradnja, servis ili besplatan savet i instrukciju. Prilikom servisiranja i popravke koristimo samo originalne geberit delove. Možete nas kontaktirati na broj telefona +381 69 11 11 960 ili na mejl geberitservis@svetkupatila.rs

 
 

Dostava

Dostava na teritoriji Beograda se naplaćuje 500din. Za račun preko 20.000din dostava je besplatna

Moguće preuzimanje u Beogradu

Višegradska 24 (pozvati radi dogovora o preuzimanju ili našoj dostavi, +381 69 1111 960 )

Floating Buttons