Važno obaveštenje

Svet kupatila doo je ovlašćeni Geberit servis, a ujedno i najveća internet prodavnica Geberit programa u Srbiji i regionu. Kod nas možete dobiti kompletnu uslugu - prodaja, stručna ugradnja, servis ili besplatan savet i instrukciju. Prilikom servisiranja i popravke koristimo samo originalne Geberit delove. Možete nas kontaktirati na broj telefona +381 69 11 11 960 ili na mejl svetkupatila@gmail.com

 

Geberit Sestra tuš kade jedinstvenog i elegantnog dizajna, površine sa efektom kamena, izuzetnog protiv-kliznog svojstva i sa inovativnim tehničkim detaljima, upotpunjuju ponudu Geberit rešenja za moderno kupatilo. Geberit Sestra tuš kada dolazi u 9 dimenzija i 3 boje, beloj, sivoj i grafitnoj i može se postaviti na pod ili u ravni poda.

Ne poričem uzbuđenje prilikom izbora haljine, farmerki ili visine štikle, boje ruža ili nove torbe. Uživala sam i prilikom izbora troseda, tepiha i trpezarijskih stolica… Izbori su važni, govore puno o nama. Kroz izbore se srećemo i upoznajemo sami sa sobom i dajemo priliku zainteresovanima, radoznalima i pronicljivima da nas bolje upoznaju.

GEBERIT ONE KERAMIČKA WC ŠOLJA

Unutrašnja površina keramičkog WC elementa bez ivica predstavlja unapređenje TurboFlush tehnologije ispiranja, koja se već koristi u različitim Geberit AquaClean tuš WC-ima. Kada se aktivira ispiranje, voda se sliva bočno niz keramički element, a zatim se spiralno spušta kroz unutrašnjost. Optimizovani način protoka vode omogućava izuzetno tiho, ali istovremeno i izuzetno temeljno ispiranje.

Geberit ugradni vodokotlici

Prilagodite vodokotlić prema vašem ukusu i odaberite Geberit ugradni voodkotlić.

SVET KUPATILA iz Beograda prodaje ugradne Geberit vodokotliće. Ugradni Geberit vodokotlići nam omogućavaju da kreiramo kupatilo kao iz snova, pa je Ugradni vodokotlić oprema za kupatilo koju savetujemo svakom kupcu.

Geberit sanitarije - Geberit Citterio kupatilska sanitarija

Sanitarna kolekcija Geberit Citterio je jednostavna elegancija italijanskog dizajna. Oslikava jedinstveni stil poznatog arhitekte i dizajnera Antonija Ćiterija.

Kupatilski nameštaj Geberit Citterio predstavlja elegantnu kombinaciju drveta i stakla. Kombinacijom drveta i stakla dobijaju se ekskluzivna i elegantna rešenja za kupatilski nameštaj.

Sanitarni elementi za posebne primene, to je odlika kupatilske serije Geberit Publica.

Sanitarije za kupatilo Geberit Publica se sastoji od proizvoda koji ispunjavaju posebne zahteve i nude rešenje za specifične situacije. Takva rešenja su potrebna školskim ustanovama, bolnicama, domovima za stare, kao i drugim privatnim objektima gde se zahtevaju specijalni proizvodi za posebne primene.

Sanitarije za decu - Geberit Bambini

Kompanija Geberit misli i na najmladje, pa je kreirala liniju sanitarija pod nazivom Bambini prilagodjena deci.

Oprema za kupatilo Bambini prilagodjena deci na zabavan način podstiče pravilan razvoj higijenskih navika.

Servis za Geberit

Dobrodošli na sajt ovlašćenog servisa za Geberitove proizvode - svetkupatila.com

SVET KUPATILA je ovlašćeni servis Geberitovog programa sa tradicijom dugom preko 30 godina.

Geberit kupatilski namestaj MyDay

Kupatilski nameštaj Geberit myDay poseduje jedinstven dizajn sanitarne keramike koju karakterišu blago zaobljene linije i velike dimenzije. To rezultira prirodnom estetikom osećaja koji pruža odmor od užurbane svakodnevnice.

Geberit Smyle namestaj za kupatilo

Nameštaj za kupatilo Geberit Smyle

NENAMETLJIVA FORMA i MAKSIMALNA FUNKCIONALNOST to je odlika serije kupatilskog nameštaja Geberit Smyle.

Savremenim dizajnom i istaknutim linijama serija kupatilskog nameštaja Geberit Smyle stvara opuštajući i pozitivan ambijent svakog kupatila.

Važno obaveštenje

Svet kupatila doo je ovlašćeni Geberit servis, a ujedno i najveća internet prodavnica Geberit programa u Srbiji i regionu. Kod nas možete dobiti kompletnu uslugu - prodaja, stručna ugradnja, servis ili besplatan savet i instrukciju. Prilikom servisiranja i popravke koristimo samo originalne geberit delove. Možete nas kontaktirati na broj telefona +381 69 11 11 960 ili na mejl svetkupatila@gmail.com

 
 

Moguće preuzimanje u Beogradu

Višegradska 24 (pozvati radi dogovora o preuzimanju ili našoj dostavi, +381 69 1111 960 )

Moguće preuzimanje u sledećim gradovima

Kragujevac

Kraljevo

Novi Sad

Niš

Užice

Valjevo