Popravite svoj vodokotlić

Ova stranica će biti uskoro gotova, tada ćete na njoj moći da nađete sve što vam je potrebno da sami popravite svoj Geberit vodokotlić, kako onaj na zidu, tako i onaj koji je ugrađen u zid.

Na raspolaganju ćete imati slike vodokotlića kako biste lakše prepoznali koji je vaš model, opis mogućih kvarova, video snimke samog postupka popravke, slike rezervnih delova sa šiframa radi lakšeg pronalaženja odgovarajućeg dela.

Do tada a i kasnije uvek možete da nas pozovete na +381 69 1111 960 ili pošaljete mejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Vaš ovlašćeni Geberit servis Svet kupatila doo

Ukoliko imate problema sa online porudžbinom, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako biste poručili željeni proizvod! Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem kontaktirajte nas na: +381 69 11 11 960

Važno obaveštenje

Svet kupatila doo je ovlašćeni Geberit servis, a ujedno i najveća internet prodavnica Geberit programa u Srbiji i regionu. Kod nas možete dobiti kompletnu uslugu - prodaja, stručna ugradnja, servis ili besplatan savet i instrukciju. Prilikom servisiranja i popravke koristimo samo originalne geberit delove. Možete nas kontaktirati na broj telefona +381 69 11 11 960 ili na mejl geberitservis@svetkupatila.rs

 
 

Dostava

Dostava na teritoriji Beograda se naplaćuje 500din. Za račun preko 20.000din dostava je besplatna

Moguće preuzimanje u Beogradu

Višegradska 24 (pozvati radi dogovora o preuzimanju ili našoj dostavi, +381 69 1111 960 )

Floating Buttons