Ovlašćeni instalater Geberita Svet kupatila bavi se ugradnjom Geberit proizvoda preko 15 godina i stalno usavršavamo svoje znanje i sposobnosti. Osposobljeni smo da ugrađujemo kompletan Geberitov program. Instalacione sisteme Kombifix i Duofix, kupatilska oprema, sanitarije i nameštaj, AquaClean proizvode, pored toga instaliramo i cevne sisteme za vodu Mepla i Volex i kanalizacione sisteme Silent PP, Silent Pro, Geberit PE i Geberit Pluvia sistem za odvod kišnice sa krova.

Najviše se bavimo ugradnjom instalacionih elemenata Duofix sa ugradnim vodokotlićem Sigma i Delta, CleanLine tuš kanalica, zidnog odvoda tuša, Geberit tipki za aktiviranje Sigma i Delta, senzorskih slavina, Geberit AquaClena tuš WC kompleta i AquaClean daski. Za većinu Geberitovih proizvoda koje ugrađujemo, dobijate produženu garanciju. 

Produžena garancija

Ugradni vodokotlići i Geberit monolit montažni elementi – 10 gidna

Geberit sifoni i priključne garniture za sanitarne elemente – 10 godina

Geberit izlivni ventili za ugradne vodokotliće – 5 godina

Geberit armature – slavine za umivaonik – 3 godine 

Geberit pneumatski sitemi za ispiranje – 5 godina

Geberit elektronski sistemi za ispiranje – 3 godine

Geberit AquaClean proizvodi – 3 godine

Keramički proizvodi – 10 godina

Zakonski garantni rok za sve proizvode je 2 godine.

Zbog čega ovlašćeni instalater

Da ne bi u toku korišćenja ili kada dođe vreme za servis bilo iznenađenja, što vašeg što majstora. Dajemo vam neke od primera na koje smo nailazili tokom servisiranja.

Prethodna
Sledeći

Geberit proizvod koji ste kupili možemo da ugradimo mi i možete da ga ugradite sami ili neko treći. Bitno je samo da se ispoštuje Geberitovo uputstvo za montažu da ne biste izgubili zakonsku garanciju zbog nestručne ugradnje koja se dešava zbog nemarnosti i nepažnje majstora.

Sa nama možete da dobijete stručnu ugradnju i produženu garanciju. Svet kupatilo doo je i ovlašćeni Geberitov serviser.