Uslovi korišćenja SVET KUPATILA d.o.o.
logo (1)

Opšti uslovi korišćenja su sastavljeni u skladu sa važećim propisima Republike Srbije, u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, na osnovu preporuke i međunarodnih kodova za e-poslovanje. Internet prodavnicom svetkupatila.com upravlja privredno društvo SVET KUPATILA doo.

Za registraciju u internet trgovini posetilac koristi svoju e-mail adresu kako bi kreirao korisničko ime i lozinku. Korisničko ime i lozinka nedvosmisleno su povezani s unetim podacima. Posetilac registracijom garantuje da je punoletna i poslovno sposobna osoba.

Registracijom posetilac postaje korisnik i dobija pravo kupovine. Kupovinom korisnik postaje kupac. Ovi opšti uslovi korišćenja definišu prava i obaveze posetilaca, korisnika i kupca te poslovni odnos između prodavca i kupca proizvoda iz ponude internet trgovine.

Uslovima korišćenja definisana su pravila koja pri kupovini obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Potrošač ima pravo da se predomisli i odustane od kupovine u roku od 14 dana od dana isporuke robe, bez navođenja razloga                                                (čl. 13. i 27. Zakona o zaštiti potrošača)

NARUČIVANJE

Proizvodi se naručuju putem korpe. Ukoliko prodavac nije u mogućnosti da isporuči sve naručene proizvode u dogovoru sa kupcem isporučiće raspoložive od izabranih proizvoda. Prodavac je u obavezi da e-mailom ili telefonom obavesti kupca o roku predviđenom za isporuku preostalih proizvoda.

Kupac može odustati od porudžbine u svakom momentu pre slanja-isporuke bez ikakvih troškova (osim robe koja se uvozi zbog te porudžbine).

Ako kupac odustane od kupovine nakon slanja proizvoda, snosi troškove isporuke i povraćaja proizvoda.

NAČIN PLAĆANJA

 1. Vašu porudžbinu nakon potvrđivanja možete da platite elektronski ili uplatnicom u banci ili pošti direktno na račun privrednog društva SVET KUPATILA d.o.o., Br. računa: 160-442695-18 kod Banca Intesa A.D. - Beograd.

 2. Vašu porudžbinu možete platiti pouzećem prilikom preuzimanja

NAČIN ISPORUKE

Internet prodavnica privrednog društva SVET KUPATILA d.o.o. ima Ugovor sa City expressom na teritoriji Republike Srbije.

Za sve porudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 72h (3 radna dana). Ako je porudžbina izvršena radnog dana posle 12h, računa se kao da je ista izvršena narednog dana do 12h. Ovo je iz razloga što se presek vrši svakog dana u 12h.

Ako je porudžbina izvršena preko vikenda (subota i nedelja) dostava se vrši kao i za porudžbine primljene u ponedeljak. Isporuka robe ne vrši se subotom i nedeljom.

Za poručenu robu u iznosu do 20000 din, dostava se naplaćuje:

Masa pošiljke Cena po jednoj pošiljci PDV 20% Cena po pošiljci sa PDV-om
od 0 do 0,5    280,00 din 56,00    336,00 din
od 0,5 do 2    390,00 din 78,00    468,00 din
od 2 do 5    550,00 din 110,00    660,00 din
od 5 do 10    700,00 din 140,00    840,00 din
od 10 do 15    920,00 din 184,00 1.104,00 din
od 15 do 20    960,00 din 192,00 1.152,00 din
od 20 do 30 1.200,00 din 240,00 1.440,00 din
od 30 do 50 1.700,00 din 340,00 2.040,00 din
       
       


Za svaki naredni kilogram na cenu po masi dodaje se 32,00 RSD bez PDV-a, odnosno 38,40 RSD sa PDV-om. Broj paketa u pošiljci ne utiče na cenu.

Dodatna cena na poštarinu po masi:

 1. Za vrednosne pošiljke sa ekspres uslugom na cenu usluge utvrđenu po masi dodaje se 1% od naznačene vrednosti, a minimalno 97,20 RSD sa PDV-om
 2. COD (otkupna pošiljka):
  • za uplatu otkupnog iznosa do 10.000,00 RSD – 120,00 RSD sa PDV-om.
  • za uplatu otkupnog iznosa većeg od 10.000,00 RSD – 1,2% od iznosa otkupnine sa PDV-om.
 3. Prenos pošiljaka sa povratom potpisane dokumentacije – 97,20 RSD sa PDV-om.
 4. Plaćeni odgovor – 144,00 RSD sa PDV-om.
 5. Na cenu po masi dodaje se:
  • 300,00 RSD sa PDV-om za pretešku pošiljku (za svaki pojedinačni registrovani paket/kutiju težine veće od 31,5 kg).
  • 480,00 RSD sa PDV-om za glomaznu pošiljku (za svaki pojedinačni registrovani paket/kutiju koji prelazi dimenzije 60x60x60 cm odnosno odgovara zbiru dužine i obima paketa na najširem mestu poprečno do maksimalnih 300 cm, sa tim da najveća dimenzija pošiljke može biti do 150 cm).
  • 480,00 RSD sa PDV-om za izdvojenu pošiljku (za svaki pojedinačni registrovani paket/kutiju od strane nalogodavca čija sadržina zahteva posebnu pažnju i kao takva nosi oznaku upozorenja-lomljiva sadržina).  

Za glomazne i teške proizvode, kao i cevne sisteme, uslovi isporuke se dogovaraju pojedinačno bez obzira na cenu proizvoda.

ZA HITNE ISPORUKE

Hitne isporuke mogu se vršiti radnim danima u periodu od 09:00h do 22:00h, subotom od 09:00h do 20:00h i nedeljom od 09:00h do 12:00h pod uslovom da je poručena 

radnim dnom do 14:00 časova i subotom do 12:00

Ovu uslugu mogu da koriste svi kupci čija je adresa isporuke na teritoriji Beograda i koji robu nakon potvrđene porudžbine preko sajta pozovu +381 69 1111 960 da provere da li je roba dostupna i zahtevaju hitnu isporuku 

Cena hitne dostave:

- Centralne gradske opštine: 500-1000 din

-Periferne gradske opštine: 1000-1500 din

-Opštine Mladenovac Sopot Lazarevac: 1500-2500 din


Moguć dogovor za hitne isporuke van Beograda.

Za glomazne i teške proizvode, kao i cevne sisteme, uslovi isporuke se dogovaraju pojedinačno bez obzira na cenu proizvoda.

KORIŠĆENJE

Korisnici prihvataju korišćenje sadržaja ovog sajta isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost.

Korisnicima sajta strogo je zabranjeno korišćenje specijalizovanih programa (robota, crawlera, spidera) radi preuzimanja sadržaja sa sajta, kao i bilo kakvi hakerski napadi u cilju onesposobljavanja ili usporenja sajta.

Nedozvoljeno korišćenje sajta iz prethodne alineje smatra se kršenjem pravila.

PRISTANAK

Registracijom na on-line trgovinu korisnik daje saglasnost da trgovac prikuplja informacije na način i za namene opisane u uslovima korišćenja.

PRIVATNOST

Internet prodavnica privrednog društva SVET KUPATILA d.o.o. se obavezuje da čuva privatnost svojih korisnika. Prikupljaju se samo neophodni, osnovni podaci i podaci potrebni za poslovanje i informisanje korisnika u cilju pružanja kvalitetne usluge. Podaci iz procesa registracije, kao i ostali podaci o korisniku neće biti prosleđeni ili predati drugim licima. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljenje posla.

OPŠTI USLOVI

Nakon prijema narudžbe putem sajta, prodavac je obavezan da izvrši potvrdu putem telefona ili e-maila.

Prodavac se obavezuje da naručene artikle isporuči neoštećene i u predviđenom roku.

U slučaju bilo kakve promene Prodavac je dužan da obavesti Kupca prilikom telefonske potvrde narudžbe.

U slučaju neusklađenosti cena isporuke navedenih na ovom sajtu sa cenama kurirske službe, o promenama ćete biti obavešteni prilikom telefonske potvrde narudžbe.

 

GARANCIJA

Prodavac garantuje za kvalitet svojih artikala. Svi artikli su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu. U slučaju odstupanja od navedene specifikacije ili pogrešno isporučenog proizvoda obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo, pri čemu ćemo snositi sve troškove. Potrebno je da proizvod vratite u originalnom pakovanju sa računom.

Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.

TAČNOST

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Informacije na ovom sajtu mogu biti nepotpune ili zastarele. Mi preuzimamo podatke od proizvođača ili uvoznika, te ih kopiramo i memorišemo i ne prihvatamo odgovornost za tačnost podataka na ovom sajtu.  

ODGOVORNOST

Prodavac se trudi kako bi se osigurala ažurnost i tačnost informacija objavljenih na svojim stranicama.

Uprkos tome, svojstva proizvoda, vreme isporuke ili cene, mogu se promeniti tako brzo da dobavljač ne uspe ispraviti podatke na Internetu blagovremeno. U tom slučaju će kupac biti obavešten o promenama i biće mu omogućeno da odustane od kupovine.

Prodavac nije odgovoran za mišljenja o proizvodima napisanih od strane posetilaca. Prodavac će pre objavljivanja mišljenja pregledati i odbiti ona koji sadrže očite neistine, zabludu ili su uvredljive.

Prodavac od trenutka prenosa pošiljke s naručenim proizvodima dostavljaču dalje ne odgovara za oštećenja, uništenje, gubitak, manjak sadržaja u pošiljci i otvaranje pošiljke. U navedenim primerima korisnik (kupac) se mora obratiti dostavljaču i započeti postupak reklamacije. Prodavac će zajedno sa dostavljačem učiniti sve da se reklamacija reši u najkraćem roku.

Ne prihvatamo bilo kakvu odgovornost za primljene porudžbine ili isporučenu robu osobama mlađim od 18 godina.

SAGLASNOST

Kupac je obavezan da pre kupovine putem ovog web sajta pročita ove Uslove kupovine.

Prodavac se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim Uslovima kupovine na ovoj strani.

PRITUŽBE I REKLAMACIJE

Prodavac ima uspostavljen sistem rešavanja pritužbi i osobu zaduženu za kontakt s korisnicima putem elektronske pošte ili telefona. Korisnik (kupac) se može obratiti putem e-maila čiji prijem prodavac potvrđuje, u roku od pet radnih dana i obaveštava kupca koliko dugo će trajati procedura za rešenje pritužbe.

Odgovorno lice za rešavanje pritužbi i reklamacija: Dejan Zdravković. Telefon: +381 69 1111 960 Mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Prodavac je u slučaju promene opštih uslova koji uređuju poslovanje internet trgovine, sigurnost podataka i druga područja koja su u vezi s poslovanjem internet trgovine Prodavca, dužan obavestiti korisnike i posetioce web sajta.

 


O
Kontakt

Važno obaveštenje

Svet kupatila doo je ovlašćeni Geberit servis, a ujedno i najveća internet prodavnica Geberit programa u Srbiji i regionu. Kod nas možete dobiti kompletnu uslugu - prodaja, stručna ugradnja, servis ili besplatan savet i instrukciju. Prilikom servisiranja i popravke koristimo samo originalne geberit delove. Možete nas kontaktirati na broj telefona +381 69 11 11 960 ili na mejl geberitservis@svetkupatila.rs

 
 

Dostava

Dostava na teritoriji Beograda se naplaćuje 500din. Za račun preko 20.000din dostava je besplatna

Moguće preuzimanje u Beogradu

Višegradska 24 (pozvati radi dogovora o preuzimanju ili našoj dostavi, +381 69 1111 960 )

Floating Buttons