Mi smo u svetu kupatila već 37 godina.

Dobro došli u naš svet.

Od svega što se na tržištu može naći mi smo izabrali najbolje i to Vam nudimo na ovom mestu.

Mi smo se kroz dugogodišnju praksu i iskustvo uverili u kvalitet GEBERIT-a, tako da je GEBERIT naš konačan izbor.

Ako se odlučite da nam poklonite poverenje stojimo Vam na raspolaganju kao instalateri i serviseri Geberitovog programa.

Pratimo nove trendove i moderne tehnologije na tržištu sanitarne opreme.

Uz tehničku podršku GEBERIT-a d.o.o. Srbija i napredna tehnička rešenja, uspevamo da izadjemo u susret željama krajnjeg korisnika jer njegovo zadovoljstvo je naš krajnji cilj, a svako novo rešenje je naš novi uspeh koji nas osnažuje.

Geberit online shop

U Geberit online shop-u, kao što mu ime govori, nudimo samo Geberit. Imamo najveći asortiman proizvoda i trudimo se da vam kroz fotografije, tehničke crteže i opis proizvoda detaljno predstavimo sve karakteristike datog artikla. Uvek nas možete pozvati ukoliko imate bilo kakvu dilemu ili nedoumicu. Tu smo da ih rešimo i da zajedno sa vama pronađemo najbolje rešenje prilagođeno vašim potrebama. Sve fotografije, tehnički crteži i opisi su preuzeti sa zvaničnog Geberitovog sajta. Kupovinom u našem online shop-u možete dobiti kompletnu tehničku podršku.

Ovlašćeni Geberit servis

Naše petnaestogodišnje profesionalno iskustvo ide u prilog činjenici da je GEBERIT no.1 u svetu sanitarne opreme. Naši lični afiniteti pre petneaest godina usmerili su nas ka GEBERIT-u. Privukao nas je dizajn, oduševila su nas tehnička rešenja, a apsolutno osvojili profesionalnost i briga o korisnicima kao i dostupnost rezervnih delova(za ugradne vodokotliće 25 godina i više). Prošli smo obuke, dobili smo sertifikate, bavimo se GEBERIT-om u praksi svakodnevno. Do danas ne postoji problem koji nismo uspeli da rešimo. Zato je GEBERIT u smislu ugradnje i servisiranja od 2005. godine naša pretežna delatnost. Izabrali smo da se bavimo GEBERIT-om jer GEBERIT nudi trajnost, nudi pouzdanost, nudi komfor. GEBERIT nudimo i vama u veri da će vas osvojiti.

MI PIACE doo je ovlašćeni serviser i instalater GEBERIT-ovog programa. Popravke u garantnom i vangarantnom roku vršimo isključivo sa Geberit rezervnim delovima.

geberitconcept.store

Oduvek težimo da prepoznamo potrebe kupaca, da im izađemo u susret. Prepoznali smo jednu specifičnu kategoriju potrošača, a to ste vi, vama se obraćamo kroz geberitconcept.store. Vaše potrebe su jasno definisane, vaš ukus je istančan, estetski zahtevi su vam visoki, a besprekorna funkcionalnost vam je prioritet.

I zato ste vi ovde. Geberitconcept.store je premium brend, najbolje od Geberita selektovano od strane iskusnih profesionalaca. Geberitconcept.store je posvećen vama, u službi vašeg komfora, laska vašoj potrebi za lepim, neguje i hrani vaš hedoizam. Vi ste gospodari svog vremena i svog prostora, a geberitconcept.store vam daje mogućnost da u intimnim trenucima budete u skladu sa samim sobom. To je naš concept. A koji je vaš? .