Popravka ugradnog vodokotlića Geberit

Popravka ugradnog vodokotlića Geberit

Bez obzira da li ste kupili Geberit ugradni vodokotlić juče ili pre 50 godina budite sigurni da za njih možete da kupite originalne Geberit rezervne delove i da imate obezbeđen ovlašćeni servis. Geberit se pobrinuo da za sve svoje kupce obezbedi sigurnost i pouzdanost ugradnih vodokotlića.

Pročitaj više
Geberit

Geberit

Geberit je vodeća kompanija za sanitarne proizvode u Evropi sa sedištem u Švajcarskom gradu Rapperswil-Jona. Sa svojih 35 fabrika, od kojih je 6 van Evrope, i više od 12.000 zaposlenih u oko 50 zemalja, pokriva sve kontinente.

Pročitaj više
Adaptacija kupatila

Adaptacija kupatila

Adaptacija kupatila. Kupili ste novi stan i želite da ga uredite po vašim željama ili možda želite da osvežite izgled sadašnjeg. Renoviranje stana je veoma skup i dugotrajan proces, i ako želite da budete zadovoljni rezultatom, nema prostora za greške. Ovo se posebno odnosi na kupatilo i cevi za vodu i kanalizaciju.

Pročitaj više

Kanalizacione cevi

Kanalizacione cevi Geberit Silent PP za odvodnjavanje zgrada napravljene su od robusnog i izdržljivog materijala. Idealne su za brze, ekonomične i dobro zvučno izolovane instalacije kanalizacionih sistema.

Pročitaj više
Delta ugradni vodokotlic

Delta ugradni vodokotlić

Delta ugradni vodokotlići jedni su od 3 serije ugradnih vodokotlića brenda Geberit. U ponudi imamo Geberit Delta UP100 ugradni vodokotlić ali i komplete Geberit Delta ugradnih vodokotlića i Geberit Delta tipki za aktiviranje ispiranja u raznim bojama.

Pročitaj više
Geberit One

Geberit One

Geberit ONE je serija koja spoja sanitarnu i dizajnersku ekspertizu. Zbog toga je Geberit ONE prvo potpuno integrisano i celokupno rešenje za kupatilo. To je postignuto integracijom mnogih ugradnih elemenata.

Pročitaj više