Geberit Delta tipke za aktiviranje

Geberit Delta tipke

u Blog

Geberit Delta tipke za aktiviranje

Rešenja iz Geberita su pouzdana, skrivena iza zida, pružaju besprekornu funkcionalnost, najviši komfor i maksimalan radni vek. Tipka za aktiviranje je jedini deo ugradnog vodokotlića koji korisnik može da vidi.

Geberit Delta jedna je od tri serije Geberit ugradnih vodokotlića a ujedno i odgovarajućih tastera za aktiviranje ispiranja. Geberit Delta serija tipki trenutno obuhvata 6 modela, za jednokoličinsko start/stop ili dvokoličinsko aktiviranje ispiranja dok su tasteri okruglog ili pravougaonog oblika. Delta tipke dolaze u sledećim bojama:

  • Sjajna hrom
  • Mat hrom
  • Alpsko bela
  • Crna (samo za Delta50 tipku za aktiviranje)
  • Mat crna (samo za Delta50 tipku za aktiviranje)

Sve Delta tipke su napravljene od ABS plastike, osim Delta10 modela, koji je napravljen od nerđajućeg čelika i ima dva vijka za sigurnosno pričvršćenje sa strane (ANTIVANDAL).

Stari modeli

2022. godine izvršena je nova klasifikacija Delta linije tastera za aktiviranje. Neki modeli su uklonjeni, neki su promenili naziv (broj) i šifre a dodato je i par potpuno novih modela.

Geberit Delta tipke za aktiviranje - stare 2

Geberit Delta tipke - aktuelni modeli

Geberit Duofix Basic Delta 12 cm

Geberit Duofix Basic Delta 12 cm namenjen je za ugradnju u predzidne konstrukcije ili u zid. Za jednokoličinsko, dvokoličinsko ili start/stop ispiranje uz Geberit delta tipke za aktiviranje ispiranja. Opseg ispiranja je od 4.5 do 7.5 litara, a sa novim zvonom tip 212, u kombinaciji sa Geberit Rimfree WC šoljom, može da ispira sa 4 litra vode. Na njega se mogu montirati konzolne šolje dužine do 62 cm.

Priključak za vodu može biti pozadi ili gore na sredini. Poseduje izolaciju protiv kondenzacije i moguće je učvršćenje za priključak električnog napajanja. Kod fabričkog podešavanja moguće je automatsko naknadno ispiranje.

Delta ugradni vodokotlic

Ponuda Geberit Delta tipki

Na našoj online prodavnici možete pronaći celokupan asortiman Geberit Delta tipki za aktiviranje kao i odgovarajuće geberit Delta ugradne vodokotliće i rezervne delove za iste. Pored toga što smo online prodavnica, mi smo i ovlašćeni Geberit serviser i instalater. To znači da smo tu da odgovorimo na sva vaša pitanja i pružimo vam tehničku podršku u vezi sa Geberit Delta tipkama i ugradnim vodokotlićima. Bez obzira da li vam je potrebna pomoć pri odabiru pravog rezervnog dela koji vam treba ili savet o održavanju i popravci, možete nam se obratiti sa punim poverenjem.