Geberit AquaClean Alba

Geberit AquaClean Alba

u Blog

Geberit AquaClean Alba tuš wc

Geberit AquaClean tuš wc šolje kao nešto što spada u najluksuzniji segment Geberitovog programa, nisu bile nešto što se može videti u prosečnom kupatilu. Međutim, ove godine, Geberit je na tržište izbacio novi AquaClean model – AquaClean Alba tuš wc šolju. Ona predstavlja budžetnu varijantu AquaClean tuš wc šolje, savršen je model za one koji žele da upozanju svet tuš wc šolja i svega što one nude.

AquaClean Alba je veliki korak napred u higijeni kupatila i Geberitovom cilju da tuš wc postane standard u modernim kupatilima.

Geberit AquaClean Alba
Geberit AquaClean Alba

WC šolja i bide u jednom

AquaClean Albu možete kupiti za isti novac kojim biste kupili wc šolju i bide iz istog segmenta, ali za taj novac dobijate mnogo više.

Elegantan i sveden dizajn, koji se ne razlikuje mnogo od klasične wc šolje, potpisuje Kristof Beling, koji stoji i iza ostalih AquaClean tuš wc šolja. Alba dolazi sa belom dizajn maskom a wc šolja je prekrivena KeraTect zaštitnim premazom koji pored zaštite olakšava i čišćenje i održavanje wc šolje tako što odbija prljavštinu.

Uprkos znatno nižoj ceni, Alba zadržava većinu najvažnijih funkcionalnosti koje se mogu videti kod ostalih AquaCelan tuš wc šolja. WC šolja bez ivica i Turboflush tehnologija omogućuju higijensko i efektivno ispiranje. Ručica tuša koristi Whirlspray tehnologiju a temperatura i jačina mlaza su podesive. Ručica se automatski pere nakon svakog korišćenja.

Kontrola preko mobilnog telefona

AquaClean Alba se kao i i ostale AquaClean tuš wc šolje može kontrolisati preko daljinskog upravljača koji se dobija uz šolju, ali i preko Geberit Home aplikacije. Ova mobilna aplikacija može se povezati sa svim Geberit AquaClean modelima ali i sa ostalim pametnim Geberit proizvodima. Intuitivan korisnički interfejs čini kontrolu nad svim aspektima tuš wc šolje krajnje jednostavnom.

Geberit AquaClean Alba tuš wc šolju možete pronaći na našoj online prodavnici a takođe nam se, kao ovlašćenom serviseru Geberit programa, možete obratiti sa svim pitanjima koje imate u vezi AquaClean tuš wc šolja. Tu smo da vas posavetujemo i pomognemo vam.

Geberit AquaClean Alba tuš WC

117,500.00 RSD sa PDV-om

Geberit AquaClean Alba konzolni tuš WC, bela / KeraTect (146.350.01.1).

Dostupno od 1.4., moguće kupiti u pretprodaji.