Geberit AquaClean

Geberit AquaClean

u Blog

Geberit AquaClean tuš WC

Geberit AquaClean spaja komfort i dizajn sa funkcionalnošću i vrhunskim kvalitetom. AquaClean tuš WC šolje neće vas ostaviti ravnodušnim sa svojim brojnim i inovativnim funkcijama. Cilj AquaClean-a je da vam u vašem kupatilu pruži maksimalan komfor i uživanje. Centralna funkcija AquaClean tuš WC-a je svakako tuš mlaznica sa patentiranom WhirlSpray tehnologijom tuša. Tuš mlaznica svojim ispiranjem vodom pruža vam prirodan i nežan način održavanja higijene i to samo jednim pritiskom na dugme. Ova i sve ostale funkcije kontrolišu se pomoću daljinskog upravljača ergonomskog oblika i modernog dizajna. Još jedna pogodnost AquaClean-a, u dizajnerskom pogledu, je to što su svi modeli kompatiblni sa Geberit Monolith sanitarnim modulima. Geberit AquaClean dolazi u 3 modela, AquaClean Tuma, Mera i Sela. Svaki model je unikatnog dizajna ali sve ih karakteriše komfort i funkcionalnost koju vam pružaju. Celu ponudu AquaClean-a, zajedno za dodatnim elementima, možete videti ovde.

Geberit AquaClean Mera vrhunac je AquaClean ponude i dolazi u dve verzije, Mera Classic i Mera Comfort. Karakterističnog je dizajna a maska koja se proteže zadnjim delom WC šolje dostupna je u beloj i hromiranoj boji.  AquaClean Mera poseduje dve rotirajuće mlaznice tuša kao i još jednu skrivenu mlaznicu za dame. Tu je i fen koji automatski podešava položaj i postepeno smanjuje temperaturu. Unutrašnjost WC šolje je asimetrična i omogućuje tiho i temeljno ispiranje, nepriljatni mirisi se izvlače direktno iz WC šolje i neutrališu pomoću saćastog filtera. WC sedište poseduje opcionalno i podesivo grejanje koje se pomoću senzora počinje aktivirati već prilikom približavanju WC šolji. Senzor takođe i automatski otvara WC dasku a za zatvaranje iste, dovoljan je samo blagi dodir rukom. AquaClean Mera ima i osvetljenje sa donje strane koje je veoma atraktivno ali korisno, pogotvo noću za orijentaciju. Osvetljenje se aktivira senzorom i podesivo je u 7 boja.

blogSLika4

Geberit AquaClean Tuma

AquaClean Tuma kompaktno je rešenje za vaše kupatilo. Ima dizajnerski interesantnu zakrivljenu WC sedište i za razliku od ostala 2 modela AquaClean-a dostupna je u dve verzije. Kompletna tuš WC šolja i tuš WC sedište koje se može montirati na običnu WC šolju. Pokrivna ploča koja se nalazi na vrhu sedišta dostupna je u 4 bolje. Alspko bela, belo i crno staklo i četkani nerđajući čelik. AquaClean tuma se kao i ostale AquaClean tuš WC šolje može kontrolisati pomoću Geberit Home aplikacije i programirati na više postavki korisnika. Sva ova funkcije mogu se podešavati i preko daljinskog upravljača.  AquaClean tuš WC šolje poseduju i program za uklanjanje kamenca a uz njih dodatno dobijate i sredstvo za rastvaranje kamenca i sredstvo za čišćenje. 

Mera, Sela ili Tuma, za koji god model iz AquaClean ponude da se odlučite nećete pogrešiti, svojim modernim dizajnom i neverovatnim i inovativnim funkcijama, oni će u vaše kupatilo uvesti eleganciju i luksuz. Geberit AquaClean omogućuje vam mnoštvo opcija za kombinovanje sa drugim kupatilskim elementima. Bilo to sa Geberit Monolith sanitarnim modulima, AquaClean dizajnerskim pokrivnim pločama ili pravo na zid zajedno sa nekom od prelepih Geberit tipki za aktiviranje ispiranja. Jedno je sigurno, jednom kada ugradite Geberit AquaClean u svoje kupatilo, ono više neće biti isto.