Ovlasceni Geberit servis

Ovlašćeni Geberit servis

u Blog

Ovlašćeni Geberit servis Svet kupatila

Ovlašćeni Geberit servis Svet kupatila bavi se instalacijom i servisiranjem kompletnog Geberitvog programa preko 15 godina. Naši lični afiniteti usmerili su nas ka Geberitu. Privukao nas je dizajn, oduševila su nas tehnička rešenja, a apsolutno osvojili profesionalnost i briga o korisnicima. Prošli smo obuke, dobili smo sertifikate, i bavimo se Geberitom u praksi svakodnevno. Do danas ne postoji problem koji nismo uspeli da rešimo. Zato je Geberit u smislu ugradnje i servisiranja od 2005. godine naša pretežna delatnost. Izabrali smo da se bavimo Geberitom jer on nudi trajnost, nudi pouzdanost, nudi komfor. Geberit nudimo i vama u veri da će vas osvojiti.

Od nas dobijate produženu garanciju kao i tehničku podršku nakon kupovine. Popravke u garantom i vangarantnom roku vršimo isključivo sa originalnim Geberit rezervnim delovima. Oni su garantovano dostupni 25 godina, a u praksi je to i mnogo duže. Između ostalog, vršimo servis ugradnih vodokotlića i nadzidnih vodokotlića, Geberit tipki za aktiviranje ispiranja, AquaClean WC daski i šolja, Geberit senzorskih slavina, ispirne elektronike za pisoare…

CENOVNIK SERVISIRANJA MOŽETE VIDETI OVDE

Servisiranje Geberit ugradnih vodokotlića

Bavimo se servisiranjem svih Geberit ugradnih vodokotlića proizvedenih od 1964. godine pa do danas, serija Sigma Delta, Omega kao i starijih modela ugradnih vodokotlića poput 110.700 i 110.800. Vršimo zamenu dihtunga, plovka, zvona, brinox creva, ventila i ostalih delova. Takođe radimo konverziju starih Geberit vodokotlića u zidu sa starijih modela tipki za aktiviranje ispiranja na Geberit TwinLine30 tipke. Pri servisu vodokotlića u zidu po potrebi vršimo zamenu dihtunga, plovka, zvona, creva, ventila i ostalih rezervnih delova za ugradne vodokotliće.