Geberit tipke - tasteri

Geberit tipke – tasteri

u Blog

Geberit tipke - tasteri Sigma, Delta i Omega

Geberit tipke – tasteri (ovi sinonimi se podjednako koriste) služe za aktiviranje ispiranja ugradnih vodokotlića i jedini su vidljivi deo te celine. Pravougaonog su oblika i uglavnom imaju dva tastera za aktiviranje ispiranja – jedan za manju zapreminu ispiranja i jedan za veću. Ovi tasteri mogu biti okruglog ili pravougaonog oblika a na nekim tipkama ih i nema odnosno aktiviranje ispiranja se vrši pritiskom ili dodirom na celu površinu tipke (Sigma 70 i Sigma 80).

Glavna podela Geberit tipki se vrši u 3 serije prema istoimenim ugradnim vodokotlićima: Sigma, Delta i Omega. Tipke su kompatibilne sa onim vodokotlićem sa kojim dele ime. Na ovo je posebno važno obratiti pažnju prilikom kupovine da ne biste došli u situaciju da imate tipku koju ne možete da upotrebite u svom kupatilu. Naš savet je da prvo kupite taster za aktiviranje a onda ugradni vodokotlić. ovako nećete biti ograničeni prilikom izbora tastera koji vam estetski odgovara. 

Geberit Sigma tipke

Ukoliko bismo morali da izdvojimo jednu seriju tipki, to bi bile Geberit Sigma tipke. Kod njih ćete naći najrazličitije modele tipki raznih boja i materijala, od bele i crne plastike, preko brušenog čelika pa sve do prirodnih materijala kao što su američka orahovina i imitacija betona.  Pored standardnih tastera sa jednokoličinskim i dvokoličnskim ispiranjem tu su i posebni modeli sa bezkontaktnim ili soft-touch aktiviranjem. Geberit Sigma 80 tipka poseduje elektronski sistem za bezkontaktno aktiviranje ispiranja pomoću senzora. Dostupna je crna boja i reflektujući premaz a njihov moderni dizajn uključuje i osvetljenje tastera koje je podesivo u 5 boja kao i svetlo za orijentaciju. Geberit tipka za aktiviranje Sigma70 dostupna je za Geberit Sigma vodokotliće od 8 i 12 cm. Koristi visoko kvalitetni mehanički podizač za aktiviranja uz minimalnu upotrebu snage, te je za aktiviranje potreban samo nežan dodir.

Geberit tipke - tasteri

Završni detalj svakog kupatila

Geberit tipke – tasteri za aktiviranje su završni detalj svakog kupatila i zato je veoma važno odabrati onu pravu. Geberit vam nudi mnoštvo opcija: možete birati oblik tastera, boju i materijale od kojih je tipka napravljena. Zadnjih godina Geberit izbacuje sve više i više dizajnerskih rešenja. Sigma 60 u ravni zida, Sigma 21 i Sigma 50 sa tasterima brušenim tasterima koji su dostupni u 4 boje metala: hromirana, crna-hromirana, mesing i roze zlatna i potpuno novi novi dizajn Sigma 70 tipki samo su neke od stvari koje moramo spomenuti. 

Jedno je sigurno, u širokom Geberitovom asortimanu naći ćete tipku koja vam savršeno odgovara. Za one posebno izbirljive Geberit je obezbedio tipke sa popunjivim okvirom tako da svom kupatilu možete da date lični pečat.

Geberit DuoFresh modul

Geberit DuoFresh modul uklanja neprijatne mirise na samom mestu njihovog nastanka. Izvlači neprijatne mirise kroz ispirnu cev do keramičkog saćastog filtera i vraća svež vazduh nazad u prostoriju. Pored toga, uz DuoFresh modul dobijate i dodatne funkcije: LED svetlo za orijentaciju i dodatak za ubacivanje uložaka za dezinfekciju.
Geberit DuoFresh modul dostupan je za Sigma01, Sigma20, Sigma21, Sigma30 i Sigma50 tastere za aktiviranje ispiranja.

Geberit tipke - tasteri na akciji

Od skoro smo napravili novu akciju sa Geberit tipkama za aktiviranje po sniženim cenama. Celu akcijsku ponudu možete videti ispod dok kompletan asortian Geberit tastera možete videti ovde.