Delta ugradni vodokotlic

Delta ugradni vodokotlić

u Blog

Delta ugradni vodokotlići

Delta ugradni vodokotlići jedni su od 3 serije ugradnih vodokotlića brenda Geberit. U ponudi imamo Geberit Delta UP100 ugradni vodokotlić ali i komplete Geberit Delta ugradnih vodokotlića i Geberit Delta tipki za aktiviranje ispiranja u raznim bojama.

Delta ugradne vodokotliće karakteriše visina od 112 cm i čeono aktiviranje. Kompatibilni su sa svim Geberit Delta tasterima.

Geberit Duofix Basic Delta 12 cm

Geberit Duofix Basic Delta 12 cm namenjen je za ugradnju u predzidne konstrukcije ili u zid. Za jednokoličinsko, dvokoličinsko ili start/stop ispiranje uz Geberit delta tipke za aktiviranje ispiranja. Opseg ispiranja je od 4.5 do 7.5 litara, a sa novim zvonom tip 212, u kombinaciji sa Geberit Rimfree WC šoljom, može da ispira sa 4 litra vode. Na njega se mogu montirati konzolne šolje dužine do 62 cm.

Priključak za vodu može biti pozadi ili gore na sredini. Poseduje izolaciju protiv kondenzacije i moguće je učvršćenje za priključak električnog napajanja. Kod fabričkog podešavanja moguće je automatsko naknadno ispiranje.

Geberit ugradni vodokotlići akcija

U ponudi imamo brojne Geberit Delta ugradne vodokotliće od kojih neke možete kupiti i po akcijskoj ceni. Možete naći i setove Delta ugradnih vodokotlića i Delta tipki za aktiviranje. Iz ponude bi smo izdvojili Geberit Duofix sa Delta ugradnim vodokotlićem, 458.103.00.1, koji je najprodavaniji model.

Geberit WC šolja

Na našoj onlajn prodavnici možete pronaći veliki izbor Geberit WC šolja, sve su kompatibilne sa Delta ugradnim vodokotlićima. Podna ili konzolna, One, Acanto, iCon, Selnova ili pak neka druga serija, izbor je na vama.