Kanalizacione cevi

Kanalizacione cevi

u Blog

Kanalizacione cevi Silent PP

Kanalizacione cevi Geberit Silent PP za odvodnjavanje zgrada napravljene su od robusnog i izdržljivog materijala. Idealne su za brze, ekonomične i dobro zvučno izolovane instalacije kanalizacionih sistema. Silent PP kanalizacione cevi su idealne su za korišćenje na vertikalama ali i za brzo i lako podno montiranje i povezivanje sa zvučnom izolacijom na stambenim objektima sa više spratova ili porodičnim kućama. Čvrstoća Silent-PP cevi i njihovi dihtunzi napravljeni od EPDM-a garantuju tih, pouzdan i nepropustan sistem odvođenja. Izuzetna zvučna izolacija postignuta je troslojnom strukturom cevi, mineralnim ojačanjima i  hidraulički optimizovanim spojnicama. Geberit Silent PP sistem kompatibalan je sa sistemima Silent db20 i Silent Pro. Za povezivanje sa Silent db20 dostupni su veoma pouzdani adapteri dok se Silent PP i Silent Pro mogu spajati i bez adaptera. Silent PP sistem sadrži preko 100 spojnica i dolazi u 8 dužina prečnika cevi. Uglovi lukova su: 15°, 30°, 45°, 67.5°, 87.5°. Ovo omogućava veliku fleksibilnost pri montiranju.

Silent PP kanalizacione cevi i fazonske komade moguće je obrađivati i na veoma niskim ali i visokim temperaturama. Takođe je moguće čuvati na otvorenom do 2 godine, zato što su zahvaljujući velikom udelu ugljenika otporne na UV zračenje. Ceo Silent PP sistem za kanalizacione cevi može se veoma brzo i lako montirati. Oznake od 30° koje senalaze na svim spoljnim elementima olakšavaju i ubrzavaju nameštanje celog sistema a spojnice poseduju i rebra-ispupčenja radi lakšeg rukovanja. Oznake za dubinu umetanja služe kao zaustavna pozicija i ulivaju dodanu sigurnost zbog mogućnosti provere dubine umetanja. Zbog malog širenja kanalizacionih cevi, Silent-PP sistem može funkcionisati bez kompenzacionih spojnica. Ovo smanjuje troškove i vreme povezivanja cevi. Za bezbedno i čvrsto povezivanje cevnih vertikala između spratova postoje prelazni komadi sa spojnicom sa steznim kleštima od nerđajućeg čelika. Ove spojnice mogu da služe i za neodvoljivo povezivanje sa Silent db20 sistemom.

blogSlika11

Kanalizacione cevi – kompletan asortiman 

Geberit Silent PP sistem kanalizacionih cevi sadrži: cevi, cevi sa dva mufa, lukove, redukciona kolena, račve, ugaone račve, dvostruke račve, lučne račve, paralelne račve, kombinovane račve, centrične i ekscentrične redukcije, revizione komade, natične spojnice, spojnice sa steznim klještima, prelaze na livene cevi i Silent db20, priključke. Tu je takođe i mnogobrojan pribor za instalaciju cevnih sistema. Ovi elementi dolaze u 8 dužina prečnika cevi: fi32, fi40, fi50, fi75, fi90, fi110, fi125 i fi160 mm. Širok asortiman proizvoda i veliki broj dimenzija i uglova omogućavaju veliku slobodu pri projektovanju kanalizacionih sistema.