Geberit One

Geberit One

u Blog

Geberit ONE – spoj funkcionalnosti i dizajna

Geberit ONE je serija koja spoja sanitarnu i dizajnersku ekspertizu. Zbog toga je Geberit ONE prvo potpuno integrisano i celokupno rešenje za kupatilo. To je postignuto integracijom mnogih ugradnih elemenata. Geberit ONE je pametno uklopljen sistem koji pruža pregršt očiglednih i skrivenih pogodnosti – veći stepen čistoće, više prostora i fleksibilnost u kupatilu. Geberit ONE serija sadrži sve kupatilske elemente, od konzolne WC šolje i bide, preko slavine, umivaonika i ormarića za umivaonik pa do elementa sa ogledalom. Tu su i Geberit elementi za tuš, ugradna polica sa kliznim vratima sa ogledalom, kutija za odlaganje za oblaganje pločicama i walk-in tuš paravani. Svi ovi elementi su savršeno uklopljeni sa Geberit ONE serijom.

Pored nameštaja i sanitarija koje vidimo, tu su i brojni Duofix montažni elementi za ugradnju u zid. Za umivaonik, zidnu slavinu, i ormariće za ogledalom. ONE WC šolja se naravno montira na montažni element sa ugradnim vodokotlićem, Sigma Delta ili Omega, u zavisnosti od izabrane tipke za aktiviranje. Kombinacijom ugradnih elemenata i kupatilskog nameštaja i sanitarija, dobija se kupatilo modernog dizajna ali i visoke funkcionalnosti i praktičnosti i  vrhunskog kvaliteta.

Geberit ONE WC šolja

Geberit ONE WC šolja je elegantna konzolna WC šolja savršenih proporcija. To je očigledno čim otvorite poklopac: asimetričan oblik unutrašnjosti Rimfree WC šolje  obezbeđuje fantastično TurboFlush ispiranje – temeljno, a izuzetno tiho. Tehnologija TurboFlush garantuje nenadmašno ispiranje. Ova tehnologija je mnogo efikasnija a pritom tiša i ekonomičnija od uobičajenog ispiranja. Pored toga, značajno smanjuje potrebu za čišćenjem kao i upotrebu agresivnih hemijskih sredstava. Zahvaljujući sofisticiranoj tehnici montaže, visina ONE WC šolje se može lako podesiti bez potrebe za otvaranjem predzidne instalacije, čak i godinama nakon što je WC šolja montirana. Wc šolja dolazi u kompletu sa SoftClose WC daskom koja se može skinuto brzo i bez ikakvog alata.

ONE umivaonik i ormarić

ONE umivaonici su kompaktni te zauzimaju minimalan prostor, mogu biti samostojeći ili u kombinaciji sa ormarićem. Odvod je smešten sa zadnje strane umivaonika što sprečava stvaranje kamenca. Poklopac koji stoji preko odvoda se može lako ukloniti jednostavnim pokretom ruke. Rebrasta rešetka za hvatanje nečistoća se onda može izvući i očistiti. ONE ormarići za umivaonik su duboki samo 40 centimetara a dostupni su u nekoliko širina. Bez obzira na svoju veličinu, oni pružaju impresivan prostor za odlaganje u poređenju sa modelima standardne dubine od 48 centimetara. Ovako velika ušteda prostora je moguća zato što je sifon umivaonika izmešten u funkcionalnu kutiju u predzidnoj instalaciji. Ormarići za umivaonik su dostupni u dve boje: orahovina i sjajno bela.

Geberit ONE zidne armature-slavine dostupne su u dva dizajna, obli i pravougani. Izostanak spoja sa umivaonik kao kod stojećih slavina sprečava pojavu bakterija i prljavštine i održava higijenu na visokom nivou. Pored toga, ONE zidna armatura je savršeno uklopljena uz unutrašnju geometriju ONE umivaonika. Položaj odvoda omogućava da voda ispere čitav umivaonik pre nego što ode u odvod.

ONE proizvodi