Ugradni vodokotlici Geberit

Ugradni vodokotlići Geberit

u Blog

Ugradni vodokotlići Geberit

Ugradni vodokotlici Geberit klasici su modernih instalacija za kupatila. Od 1964. kada je Geberit predstavio prvi ugradni vodokotlić ikada, Geberit ugradni vodokotlići su u vrhu ponude i ugrađeni su milioni širom sveta. Karakterišu ih vrhunski kvalitet, izuzetna pouzdanost i racionalna potrošnja vode, što dokazuje WELL-label procena. Delovi za Geberit ugradne vodokotliće garantovano su dostupni 25 a u praksi i mnogo duže, tako da je korisnik dugorošno osiguran. Danas ugradni vodokotlići Geberit dolaze u tri serije: Sigma, Delta i Omega. Svaka od ovih serija ugradnih vodokotlića odgovara istoimenim tipkama za aktiviranje ispiranja. Naša preporuka je, da prvo izaberete tipku koja vam najviše odgovara, a da prema njoj birate ugradni vodokotlić. Postoji i mogućnost kupovine kompleta ugradnog vodokotlića i tipke, u pitanju su Geberit Delta ugradni vodokotlići.

Integrisano sanitarno ispranje obezbeđuje higijenu vode za piće uz zauzimanje minimalnog prostora, ovo je savršeno rešenje kada se kupatilo neredovno koristi pa je potrebno automatsko ispiranje. Još neke od karakteristika Geberit ugradnih vodokotlića su mogućnost instalacije Geberit AquaClean WC tuša i funkcija pročišćavanja vazduha Geberit DuoFresh, koja direktno eliminiše neprijatne mirise iz WC šolje i koja je dostupna na nekim od modela. Sve ovo čini Geberit ugradne vodokotliće sa Duofix ili Kombifix montažnim elementom za konzolnu WC šolju savršenim izborom za vaše kupatilo.

Geberit Sigma ugradni vodokotlići

Geberit Sigma ugradni vodokotlići kompatibilni su sa Sigma serijom tastera za aktiviranje ispiranja, najvećom i najraznovrsnijom od sve 3 serije. Sigma ugradni vodokotlići dolaze u dve varijante, 8 cm i 12 cm, takođe postoji i model sa podesivom visinom. Sigma ugradni vodokotlići poseduju funkciju pročišćavanja vazduha (cirkulacioni vazduh/izduvni vazduh) i podesni su za Geberit daljinsko aktiviranje ispiranja. U ponudi imamo i Sigma ugradne vodokotliće sa specijalnim namenama, kao što je ugaoni Duofix montažni element sa Sigma ugradnim vodokotlićem za kupatila gde je prioritet ušteda prostora i Duofix element za konzolnu WC šolju sa Sigma ugradnim vodokotlićem za osobe sa invaliditetom. Iz ponude bi smo definitivno izdvojili Geberit Duofix sa Sigma ugradnim vodokotlićem od 12cm, 111.311.00.5, koji je najprodavaniji model.

Sigma tipke za aktiviranje ispiranja koje se montiraju na ugradne vodokotliće Geberit SIgma dolaze, u više modela, svi oni su unikatni i razlikuju se po obliku tastera, bojama, materijalima i funkcionalnostima. Postoje modeli sa običnim dvokoličinskim ili start/stop ispiranjem kao i lako ispiranje jednim dodirom na Sigma 70 tipkama i čak potpuno bezkontaktno ispiranje na Sigma 80 tipkama. Pored velikog izbora materijala, boja i završnih obrada tastera za aktiviranja i osnovne i pokrivne ploče, na određenim modelima postoji i mogućnost izbora tipke koju sam kupac može da menja ubacivanjem personalizovane ispune. Geberit Sigma ugradni vodokotlić i tipka za aktiviranje ispiranja zajedno čine savršen spojn dizajna i funkcionalnosti sa vrhunskim kvalitetom.

Geberit ugradni vodokotlići, ponuda

Nanašem sajtu možete naći kompletan asortiman Geberitvohi ugradnih vodokotlića. Pored toga, Svet kupatila je i ovlašćeni instalater i serviser kompletnog Geberitvog programa pa tako i ugradnih vodokotlića.